Maddi konularla ilgili başarı, başladığımız işleri sonuna kadar götürecek istikrar ve başarıyı da bizlere sağlayacaktır. Akşam saatleri ise Ay’ın Jüpiter ile olan karşıtlığı, olayları fazla abartmamıza neden olabilir. Fazla yemek yiyebilir, fazla para harcayabilir yada olayları duygusal noktada fazla abartılı yaşayabiliriz. Ay daha sonra boşluğa girecek, bu saatlerde önemli girişimlerde bulunmamakta fayda var.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, arkadaşlarınızla birlikte keyifli hissedeceğiniz bir gün olacaktır sizler için . Kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Fakat akşam saatleri keyif lüks ve eğlence anlayışınızı fazla abartmayın, spor yapıyorsanız dikkatli olun.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, beklediğiniz bir para varsa bugün elinize geçebilir. İç dünyanızda yaşattığınız bir sorun varsa bunu fazla abartmayın. Bugün iç sesinize güvenin.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, kariyeriniz yada işinizle ilgili olumlu gelişmelere bugün hazır olun. Üstlerinizden alacağınız sizi sevindirecek haberler keyfinizi yerine getirecektir.Aile büyükleri veya evinizle ilgili konularla ilgili gerginlikler can sıkıntısı yaratabilir. Olayları abartmayın.

14 5