Gün içinde Ay’ın özellikle Merkür ve Satürn ile olumlu açısı,kararlı olmamız, önemli işlerimiz ve görüşmelerimiz açısından devam niteliği kazandıracak, disiplin getirecek, ticari işlerimizde, bu konulara da bizleri yönlendirecek ve destekleyici olacaktır. Kalıcı işlerimiz ve organizasyonlarımız için bu gün oldukça olumlu ve pozitif geçecektir. Aşk ve maddi konularımız için oldukça verimli bir gün değerlendirin.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, birlikte olduğunuz kişiyle yapacağız planlar, keyifli geçecektir. Uzun vadede kalıcı başarılar sağlayacaktır. Ortaklaşa işleri olanlar, önemli başarılar elde edebilecekler, seyahat planları gündemde olacaktır.



14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, iş ve kariyerinizle ilgili olumlu bir gün olacaktır sizler için, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Maddi olarak da sevineceğiz durumlar yaşanacaktır. Hastalıklarla ilgili konular varsa bunlarla ilgili olumlu gelişmeler yakalayabileceksiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, önemli işlerinizi organize edebileceğiniz bir gün olacaktır. İş ve sağlığınızla ilgili uzun soluklu kararlar alabileceksiniz. Önemli teklifler sevindirecek. Maddi olarak da fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 5