Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, yarın kalan seyahatlerinizi tamamlama zamanınız gelmiştir , sevgili kovalar, iletişime özellikle kardeşlerle ilgili konulara dikkat etmeli. Yeni eğitimler, veya anlaşmalara başlamamanızda fayda var. Sevdiğiniz kişiyle veya çocuklarınızla sabah saatleri sorun yaşayabilirsiniz. Kendiniz göstereceğiniz alanlarda öğlen ve sonrası enerjiniz yüksek olacaktır.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, işlerinizle ilgili yarım kalan konuları bitirebilirsiniz. Yeni projeler başlamayın. İhmal ettiğiniz sağlık sorunlarınız önünüze gelebilir. Öğlen ve sonrası beklediğiniz para varsa elinize geçebilir. Yada yapamadığınız ödemeleriniz varsa işiniz kolaylaşabilir.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, yurtdışı seyahatler, ve eğitimle ilgili konular var ise bu konularda aksaklıklar yaşanabilir. Maddi konularla ilgili sabah saatleri sorun çıkabilir fakat öğlen ve sonrası keyifli geçecektir. Uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınızla karşılaşabilirsiniz.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, sabah saatleri halsiz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Parayla ilgili borçlanmamaya dikkat edin. Daha önce alamadığınız bir para varsa elinize de geçebilir. Evinizle ilgili yarım kalan işleriniz tamamlanabilir. Beklenmedik sevinçler yaşatabilir. 15 nisana kadar iletişime ve anlaşmalara dikkat etmelisiniz.

13 5