Ticaret ve girişimler ve önemli görüşmeler için öğlen saatlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca gün içinde Merkür, Neptün arasındaki açı hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı kuvvetlendirecek, duygusal motivasyonumuzu canlandıracaktır. Fakat Merkür ün karşısında ki Jüpiter konuşmaları abartmaya meyilli hale getirebilir, gereksiz sözler ve yapamayacağımız yükümlülükler altına girmemize neden olabilir.

Gereksiz yere kimseye söz vermemekte, fazla konuşmamakta fayda var, bu sözleri tutmakta zorlanabiliriz. Ay daha sonra 17: 55 de boşluğa girecek, bu saatten sonra yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz, yeni başlangıçlar için uygun değildir.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, ikili ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız, İletişimi bo9l güzel haberler alacağınız bir gün olacaktır. Organizasyonlar ve çeşitli toplantılar içinde bulunabilirsiniz, bu toplantılar içinde vereceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, birlikte olduğunuz kişinin abartılı veya aşırı duygusal tavırları olabilir, eviniz veya aile büyüklerinizin desteğiyle olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konulara ve harcamalar biraz dikkat etmelisiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, motivasyonunuzun olumlu olacağı bir gün olacaktır, sabah saatleri biraz dalgınlık yaşayabilirsiniz fakat üzerinde durmayın, özellikle ticaret ve finans için önemli görüşmeler için aktif bir gün olacak değerlendirin. Gereksiz sözler vermeyin.

14 5