Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, iletişime dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır, fazla hayalperest davranmamalı, veremeyeceğiniz sözler tutmamalısınız, maddi konularla ilgili gereksiz anlaşmalara girmemelisiniz. İş ve finans konuları sabah saatleri olumlu geçecektir.

13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, ailevi konularla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilir, yada evinizle ilgili ihmal ettiğiniz sorunlarla uğraşabilirsiniz, fakat bugün önemli anlaşmalar yapabilir veya sevineceğiniz haberler alabilir, ortaklaşa iş yaptığınız kişi veya partnerinizin desteğiyle karşılaşabilirsiniz.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, aşk konularıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, finans konularına ise dikkat etmemelisiniz, gereksiz harcamalar yapmamanızda fayda var. Dolandırılmalara dikkat.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, fakat sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili problemler yüzünden canınızı sıkabilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili beklediğiniz bulamayabilir, yada hayalini kurduğumuz konularla ilgili hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

13 5