Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, sabah saatleri gergin geçebilir, özellikle kadın figürlerle annenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Üst konum yada otorite figürleri sorunlar olabilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmekte fayda görebilirsiniz.

13 2

İkizler ve Yükselen ikizler: Sevgili İkizler, maddi konular gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Sosyal hayatınız keyifli geçiyor, belki eski dostlarla bir araya gelebilirsiniz. öğleden sonra keyifli ve iletişimi bol geçebilir.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Keyfiniz bugün yerine gelecek daha zinde ve hareketli hissedeceksiniz. Seyahatler ve yeni eğitimler gündeminizde olabilir.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, işinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İletişime ve kardeşlerle ilgili sorunlara biraz daha dikkat. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.

13 5