Koç: Sevgili koç ve yükselen burçu koç olanlar,bu gün gündeminizde alacak verecek ödemeler var.Öğle saatlerine kadar bu konularda mücadeleniz artabilir,aradığınız desteği bulabilirsiniz.Öğleden sonra sakinlik ve huzur arzunuz yükselecek,sahil deniz kenarı nda vakit geçirebilir,aradığınız huzuru bulabilirsiniz..
13 2
Boğa: Sevgili boğa ve yükselen boğalar, bu gün ay karşıt evinizde ilerliyor,ilişkiler ve ortaklaşa girişimlerinizde öğle saatlerine kadar şansınız yüksek,her türlü girişim için değerlendirebilirsiniz.Öğleden sonra ruhsal konulara eğilim gösterebilir,aradığınız huzuru bulabilirsiniz..
13 3
İkizler: Sevgili ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar,güne enerjik başlıyorsunuz,çalışma hayatınız günlük rutinleriniz hareket kazanıyor.Yeni bir iş teklifi yada proje gündeminize gelebilir.Öğleden sonra sakinlik ve huzur arayışınız yükseliyor,huzur bulacağınız ortamlarda vakit geçirebilirsiniz..
13 4
Yengeç: Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler, bu gün aşk ilişkiler çocuklar ve flört alanız çok hareketli,yeni bir aşk teklifi alabilirsiniz.Öğleden sonra ve akşam saatleri Sosyal ortamlarda keyifli vakitler geçirebilirsiniz..
13 5