Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, maddi konularla ilgili önemli gelişmelerin sağlanacağı ve gizli desteklerin görüleceği bir gün ve hafta olacaktır. İkili ilişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili yeni karar ve adımlar atacak, beklediğiniz desteği görebileceksiniz.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, aşk hayatınızla ilgili önemli değim ve dönüşümlerin veya cesaret göstereceğiniz adımların atılabileceği bir gün olabilir. İş hayatınızla ilgili alacağınız yeni kararlar ve adımlar, güç ve cesaret sizinle olacaktır. Maddi konulara dikkat.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, maddi konularla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlık ve dış görüntünüzle ilgilide önemli kararlar alabileceğiniz ,iletişim trafiğinizin oldukça yoğun geçeceği bir gün sizleri bekliyor olacaktır.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, sağlığınız ve kendinizle ilgili önemli kararlar alma vakti geldi. Bir değişim ve dönüşüm sürecindesiniz. Sevdiğiniz kişilerden destek görecek, sosyal çevreniz hareketlenecektir.

13 5