Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, güne huzursuz bir enerji ile başlayabilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde önemli destekler görebileceğiniz bir gün olabilir. Maddi konulara ilgili yaşadığınız huzursuzluklar netleşme yoluna girecektir.

13 2

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar ,hedeflerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız ve destek göreceğiniz zamanlardasınız. Sağlığınızla ilgili önemli kararlar alabilir, Partnerinizle ilgili soru işaretlerini artık kafanızdan atabilirsiniz. Artık olaylar bir netliğe kavuşacaktır.

13 3

İkizler Ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, ortaklaşa para konularında bazı somut adımlar atacağınız bir gün olabilir, partnerinizden maddi manevi destek görebilirsiniz. İş hayatınızdaki belirsizliklerden kurtulup, daha somut adımlar atacağınız, daha koşuşturmalı bir gün olacaktır.

13 4

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, sosyal çevrenizdeki kişilerden destek göreceğiniz önemli kararlar alacağınız bir gün olabilir. Çocuklarınızla ilgili bazı netleşmeler yaşayacağınız, hobilerinize ve çeşitli organizasyonlara vakit ayıracağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

13 5