Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, gün geneli koşuşturmalarınız olabilir, fakat kendiniz halsiz ve isteksiz hissedebilirsiniz. İş hayatında olanlar, detaylarda bazı eksiklikler yaşayabilir, unutkanlıkları bazı sorulara yol açabilir.
13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, sosyal çevreniz içinde ani beklenmedik konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ile beklentilerinizde beklenmedik olaylar gerçekleşebilir, bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın hassasiyetine önem vermeniz gerekebilir.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, İşinizle ilgili bazı hayalleriniz ve destekler sizleri sevindirecek, yalnız bugün keyifsiz hissedebilir, çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Spor yapanlar bugün biraz daha dikkat etmeliler.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, kendini veya sağlığınızla ilgili abartılı davranıyor olabilirsiniz. Para konularına biraz dikkat, ödemelerle ilgili yaptığınız yanlışlıklar veya dikkatsizlikler, bugün huzursuz edebilir, akşam saatleri keyifli geçecektir.

13 5