Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, yakın arkadaş veya yakın çevrenizle vakit geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili dikkatli olmanız gereken zamanlar. Sevdiğiniz kişiye karşı daha anlayışlı olmalısınız.

13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, eviniz aileniz veya anneniz ile ilgili detaylarla zaman ayıracağınız bir gün olacaktır. Maddi konularla ilgili sıkıntılar keyfinizi kaçırmış olabilir, fakat sosyal çevrenizden destek görebileceksiniz, yada kendinizi arkadaşlarınızla daha keyifli hissedebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, maddi konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün olabilir. Fazla risklere girmemelisiniz. Yediğiniz içtiğinize de biraz dikkat. İşleriniz veya sağlığınızla ilgili sorunlar can sıkıntısı yaratmış olabilir. Yeni plan ve hedefler çizmelisiniz.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, sağlıkla ilgili konular sizleri meşgul etmiş olabilir. Biraz daha dikkat etmeniz gereken bir zaman . Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişimizde sakin kalmalı daha kararlı davranmalısınız. Arkadaşlarınız veya amaçlarınızla ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

13 5