İletişimi en güzel şekilde kullanarak karşımızda ki kişileri etkilememiz oldukça mümkün. Çözümünü arayacağımız konularda şifa bulacağız, yardım göreceğiz. Sevgimizi gösterip sevgi almak için güzel bir gün olacaktır. Sanatsal konular önemli olacak. Manevi olarak kendimizi huzurlu hissedeceğiz. Toplumsal konulara karşı daha duyarlı daha empatik davranacağımız bir gün olacaktır. Sevgiyle kalın.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, ailevi konuların ön planda olduğu bir gün olacak, eviniz, yaşam yerinizle ilgili bazı sorunlara da dikkat etmeniz gerekebilecek. Dostlarınız yada uzak akrabalarınızla geçireceğiniz olumlu vakitler keyfinizi yerine getirecektir.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, aşk hayatınızla ilgili dikkatli olmalısınız. Karşınızda ki kişiye göstereceğiniz ilgi fazlasıyla size geri dönecektir. İş ve Kariyer alanında, aradığınız desteği görebileceksiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, İletişime oldukça dikkat etmeniz gereken bir gün, kırıcı olmamaya dikkat edin. Maddi konulardan yana şanslı olacaksınız. Aradığınız destek beklemediğiniz bir yerden gelecektir.

14 5