Yengeç veya Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler bugün eşiniz ve sevdiğiniz kişilerle seyahat programı yapabilirsiniz. Uzun zamadır görmediğiniz akraba veya  komşularla da görüşmek keyfinizi yerine getirebilir, alışveriş yapmak bugün size iyi gelebilir. Aynı zamanda uzun zamandır beklediğiniz haber sizi sevindirecektir. Sağlığınızla ilgili  konular gündemde olacaktır siz sevgili Yengeçlerin,ve bu konuyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaklar.

13 3

İkizler veya Yükselen İkizler: Sevgili İkizler bugün evinizde yarım kalmış işleri düzene sokmak isteyebilir, çekmece dolap her ne varsa ince ayar  temizlik derdine düşebilirsiniz. Eğerki uzun zamandır aile büyüklerinizle vakit geçirmediyseniz onlarla ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz. Bugün mali olarak şanslı bir gününüz, ödemelerinizi organize edebilecek bu konuda destek göreceksiniz.

13 4

Akrep veya Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, bugün sosyal çevrenize vakit ayırmak isteyeceksiniz .Özellikle yakın arkadaşlarınızdan, sizden yaşça büyük dostlarınız varsa onlardan, destek görebilirsiniz. Bir süredir hayalini kurduğunuz konularla ilgili kendinizi keyifli hissedebilecek ve bu konulara  ilgili adım atacaksınız. Spora başlamak size çok iyi gelecektir. Belki de kilodan ve stresten kurtulma vaktidir. Motivasyonunuz artacak kendinizi zinde hissedebileceksiniz.

13 5

Başak veya Yükselen Başaklar: Sevgili başaklar bugün kendinizi her zamankinden daha iyi ifade edebilirsiniz. Finans konuları gündemde olabilir, mali durumunuzu organize edebileceksiniz. Bir süredir beklediğiniz para elinize geçebilir. Günlük rutin işleriniz gözden geçirecek, sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz bir konu varsa  bu konuyla ilgilenebileceksiniz. Kendinizi bugün  fazla endişeli hissedebilir, kuruntuya düşebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerden destek görebilirsiniz.

13 6