Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, günlük yarım kalan işlerinizi evinizde veya iş yerinizde tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sağlık konuları yada annenizin sağlığıyla ilgili eğer sorunlar varsa olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, bugün eşiniz yada partnerinizle ilgili gelişmeler beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde yaşanan olumsuzluklar keyfiniz kaçırmış olabilir. Olayları büyütmemekte fayda var.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, yeni hedefler ve planlar belirleyebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Çocukları olanlar onlarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirler. Sevdiğiniz kişiyle sürprizli bir gün geçirebilirsiniz. Hobi ve sporla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, sağlık sorunları, iş sorunları canınızı sıkmış olabilir, fazla takıntı yapmamalısınız, alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Maddi konularla ilgili sevinç yaşayabilirsiniz fakat dengede tutmanızda fayda var.

13 5