Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmelerin yaşanacağı, keyifli bir gün olacaktır, ayrıca dekorasyon ve sanatsal konulara da ilgimiz artacak. Kariyer ve iş alanınızla ilgili görüşmeler hızlanacak, fikir ve projelerinizi üstlerinize bildirmek ve uygulamaya geçmek içinde olumlu koşullar sağlayacaktır.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili Boğalar, işinizle ilgili, sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler, yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz hızlı gelişebilir, yeni planlar ve projeler hızlanacaktır.Arkadaşlarınızın desteğini ve fikirlerinizi alabilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, ailevi konuların , evimiz yada aile büyükleriyle ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün olacak. Aynı zamanda seyahatler, hukukla ilgili sorunlarınızın da daha rahat halledilebileceği bir döneme giriyorsunuz.

14 5

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, Şanslı bir gündesiniz. işinizle ilgili görüşmeler, artacak, beklediğiniz haberleri alabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konular var ise dikkat olun ama bunu abartmayın.

14 6