Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, bugün şanslı ve keyifli bir gün olacaktır sizler için, öğlen ve sonrası biraz yorulabilirsiniz ama idealleriniz konusunda, sabırlı olmalısınız. İşiniz ve kariyerinizle ilgili başarılar devam edecektir. Şifa ve meditasyonla ilgili konular sizi rahatlatacak, olaylara daha olumlu bakmanızı sağlayacaktır.

13 2

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, maddi konulara biraz dikkat , gereksiz harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Bu sizi gereksiz kuruntu ve endişelere , uykusuz gecelere sürüklüyor olabilir. Yakın çevre ve akrabalarınızdan destek görebilirsiniz. Yeni eğitimler , yada kısa seyahatler gündeminizde olacaktır. Sağlıkla ilgili şanslı bir gün olacaktır.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, ev ve aile konuları gündemde olacaktır, aile büyüğünüzden alacağınız destek ve öngörüler başka bir bakış açısıyla yol almanızı da sağlayabilir. Geciktirmiş olduğunuz sağlık kontrollerinizi yaptırmak durumunda kalabilirsiniz. Keyifli organizasyonlar ve eğlenceler içinde güzel bir gün olabilir sevgili Aslanlar.

13 4

Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili balıklar, maddi olarak şanslı bir gün de olacaksınız. Yurtdışı seyahatler, yabancılarla ilgili konular, hukuki konular, veya hayal ettiğiniz konularla ilgili ,kararlı olacaksınız. Yapacağınız seyahatler planları yada aile büyükleriyle ilgi alacağınız kararla ve onların önemli desteklerini görebileceksiniz. Finansal konularla ilgili aceleci davranmayın. yeni eğitimlere katılacaklar ise sebatkar ve başarılı olacaklardır.

13 5