Kova ve Yükselen Kovalar: Sevgili Kovalar, sağlık sorunlarına bugün dikkat edin kendinizi fazla yormayın. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler, anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biraz rahat olun ve inatçılık yapmayın. Bu durumu ailenize sevdiklerinize de yansıtmanız gereksiz kırgınlıklara yol açacaktır. Beklenmedik sürpriz gelişmeler, moralinizi yerine getirecektir. Bekar olanlarla aşk fırsatları doğacaktır.
13 2
Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, yakın dostlarınızla iletişime biraz dikkat etmelisiniz bugün yada kardeşlerinizle ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi bakmalısınız. Akşam saatleri aile büyüklerinizden alacağınız destek rahatlatacak. Keyifli vakitler sizleri bekliyor olacaktır. İşinizle ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olun.
13 3
Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, ailevi konular veya ev taşınma gibi meseleler gündem olabilir ve bazı pürüzlerle uğraşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi yada partnerinizin olumsuz yada gergin tavırlarından duyabileceğiniz rahatsızlıkların üstünde çok fazla durmayın ve sakin kalın. Statünüz veya işinizle ilgili,
beklenmedik hoş sürprizler keyfiniz yerine getirecek, akşam saatleri beklediğiniz desteği görebilecek, kendinizi daha iyi ifade etme fırsatı bulabileceksiniz.
13 4
Balık ve Yükselen Balıklar: Sevgili Balıklar, sürpriz finansal kazançlar yada keyifli haberler keyfiniz yerine getirecektir. yurt dışı seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yada yapacağınız seyahat planlarıyla ilgili sorunlar yaşayabilir. Babanızla ilgili , sorunları çıkabilir bu konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal organizasyonlarla kendiniz daha rahat hissedebilir, arkadaşlarınızla beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. sürpriz aşklar veya kendinizle ilgili değişimlere hazır olun.
13 5