İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler ,eşiniz veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle , özellikle sabah saatleri önemli planlar yapabilir, kararlar alabilirsiniz. güne keyifli başlayabilirsiniz. Yalnız ilişkileriniz de sinirli ve aceleci bir tavır değil, daha sakin ve düşünerek iletişime geçmelisiniz.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, Maddi konularla ilgili dalgalanmalar yaşıyor olabilirsiniz, Yurtdışı veya seyahat konuları , ticaret konuları ön planda olacaktır. Yeni bir aşka yelken açabilir, sevdiğiniz kişiye kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Felsefik ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecektir.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, Maddi konularla ilgili sevineceğiniz bir gün olacaktır. Yapacağınız görüşmeler özellikle sabah saatleri olumlu geçecektir. Fazla para harcamaya da meyillisiniz lütfen dikkatli olun.

13 5

Başak ve Yükselen Başaklar: Sevgili Başaklar, ev emlak ve ailevi konular gündemde olacaktır. Evinizle ilgili yarım kalan illerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi konularda ön planda olacaktır. Beklediğiniz para elinize geçebilir.

13 6