Şifa çalışmaları içinde oldukça uygundur. Daha sonra Ayın Venüs ile olan olumsuz açısı, kadın figürlerle ilgili sorunlara, yada önümüzdeki meseleleri abartılı hale getirmemize sebep verebilecektir. Aşırı hırçın davranışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Ay daha sonra boşluğa girecek öğleden sonra Yay burcuna giriş yapacaktır. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili yengeçler , özellikle sabah saatleri keyfiniz oldukça yerinde olacak, çevrenizden beğeni alacaksınız. Çocuklarla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yada çocuğunuzla vakit geçirebilirsiniz. Abartılı harcamalardan uzak durun. Çalışanlarınız varsa onların sorunlarını görmemezden gelmeyin.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler : Sevgili İkizler, bugün işlerinizle ilgili gerekli finansal desteği bulacak, Birlikteliklerinizde yada ortaklaşa yaptığınız işlerde gerekli desteği bulabileceksiniz. Öğlen ve sonrası ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla daha uyumlu olmalısınız.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, eviniz ve ailenizle ilgili sabah saatleri organizasyonlar yapabilirsiniz. Maddi olarak beklediğiniz para elinize geçebilir. Öğlen ve sonrası eşinizle abartılı tartışmalardan uzak durun. Kaprisli davranışlar sizleri, ilişkinizden veya birlikteliklerinizden soğutabilir.

14 5