Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, maddi konulara biraz dikkat etmelisiniz. Önemli kişilerden alacağınız destek, keyfinizi yerine getirecektir. Özellikle kariyeriniz veya işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir .Duygularınızı abartmamalı sevdiğiniz kişiye gereksiz kaprisler yapmaktan vazgeçmelisiniz.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, dostlarınızla keyifli bir gün geçirebilir, daha önce aklınıza koyduğunuz hedeflerinizle ilgili biraz yavaşlama kararı alabilirsiniz. Bu aralar fazla kararlı olmak yada devamlı kararlar almak sizleri yoracaktır. Hayatı akışına bırakmalısınız.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, önemli hedefler belirleyip uygulamaya koyabilir, dostlarınızdan hem destek görebilir, hem de keyifli vakitler geçirebileceğiniz bir yaşayabilirsiniz.

14 5

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, günlük rutin işlerinizin ve maddi konuların ödeme planlarının yeniden gözden geçirilebileceği bir gün olabilir, gerekli, kaynağı yaratmaya çalışabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

14 6