Eskiler bugünleri oldukça makbul kabul ederlermiş. Artık yazın ışıltıları daha belirginleşmeye başlayacak. Ay bugün sabahın erken saatleri Uranüs ile olumsuz bir etki içindeydi, dolayısıyla güne huzursuz ve gereksiz bir telaş içinde başlamış olabiliriz.

Ay’ın akşam saatleri Merkür ile yapacağı sekstil açı, geçmiş konuları gündeme getirebilir, uzun zamandır karşılaşmadığımız kişi ve dostlardan haber alabiliriz. İletişim artacaktır. Kendimizle ilgili daha önce ifade edemediğimiz konuları, rahat bir şekilde anlatabileceğimiz bir ortam yada fırsat yakalayabiliriz.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, partneriz ile olan sorunlarınızı yumuşatabilir, sosyal ortamlarda bulunma ve arkadaşlarınızla vakit geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Maddi konular da gündemde olacak. Ortaklaşa para konuları, miras ve krediler le ilgili konular bugünler oldukça konuşulacak.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda kendinizi gösterme veya ifade etme imkanı bulabilirsiniz. Seyahatler, yurtdışı planları veya eğitimle ve bu ortamlarda olumlu vakitler geçirebilirsiniz.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, ikili ilişkileriniz gündemde olacaktır, partneriniz yada hayatınızda kişi ile ilgili konular odak noktanız olacaktır. Diyaloglarınız keyifli geçecektir. İşinizle ilgili olumlu adımlar ve gelişmeler de alabilir, etrafınızla neşeli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sağlık problemleri olanlar olumlu gelişmeler yaşayacaktır.

14 5