Elektronik aletlerle ilgili sorunlara, elektrikten çıkabilecek problemlere, yangın kaza ve şiddet ile ilgili olaylara bu aralar çok dikkat etmek gerekir. Gökyüzünde ayrıca Venüs Neptün karesi ilişkilerle ilgili, aldanmalar aldatılmalar, gereğinden fazla fedakar tutumlar, ve hayal kırıklıklarına açık olduğumuz enerjileri de bizlere yayıyor, sahtekarlık ve dolandırıcılıklara ve para konularına, dikkat etmekte fayda var.yaşanabilir. Beslenmeye dayalı sorunlarda Gerçek olmayan aşk ilişkileri, hayal dünyamızda yaşattığımız, platonik aşklara eğilim olabilir.

14 2

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, maddi konular sabah saatleri canınızı sıkabilir fakat öğlen ve sonrası beklediğiniz paralar elinize geçebilir, Arkadaşlarınızla ilgili yada sağlığınızla ilgili bazı sorunlar büyüyebilir, dikkatli olmakta fayda var.

14 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, eşiniz yada partnerinizin abartılı davranışları yada belirsizlikleri can sıkıntısı yaratabilir, amaçlarınız ve hedeflerinizle ilgili olumlu sonuçlar alabilir, sevdiğiniz dostlarınızın desteğini görebilirsiniz. Seyahatler veya seminerler veya akrabalarla ilgili konular gündemde olabilir.

14 4

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar,ödemelerinizi yaparken dikkatli olmanız gerekebilir, dalgınlıklar can sıkıntısı yaratabilir .Sabah saatleri üst konumunuzda ki kişilerle olaylar abartabilir gereksiz yerlere gelebilir, tartışmalara girmeyin. Partnerinizle yapacağınız fikir alışverişleri veya desteği keyfinizi yerine getirecektir.

14 5