Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, bu haftaya iş ve kariyer alanında ki yeni enerjilerle başlayabilir, kendiniz bu alanda daha iyi ifade etme şansı yakalayabilirsiniz. Anneniz veya aile büyüğünüzle ilgili konular varsa bunlarda hız kazanacaktır.

13 2

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, farklı ortamlarda bulunabilir, sosyal ortamlarda, arkadaş çevrenizde kendiniz gösterme şansı bulabilirsiniz. Eşiyle sorun yaşayanlar daha fedakar bir tutum sergileyecek. Beklenmedik bir değişim yaşayabilecekler.

13 3

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, beklenmedik sürpriz seyahatler gündem de olabilir, eğitimler organizasyonlar için görüşmelerde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişin gösterdiği sakin ve anlayışlı tutum ilişkinize yeni bir yön kazandıracaktır.

13 4

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sevgili Akrepler, iş hayatınız ve maddi konular gündemde olacak, birlikte çalıştığınız kişiler varsa destekleri motivasyonları sizleri rahatlatacaktır. Günlük rutin işleriniz hız kazanacaktır. Bu hafta spora başlamanız sağlığınız açısından sizlere çok iyi gelecektir.

13 5