BOĞA İnatçı insanlardır. Her şey sizin istediğiniz gibi ve sizin kontrolünüzde olsun istiyorsunuz. Bu yüzden genellikle kendi yararınıza olduğunu düşündüğünüz konularda yalan söylüyorsunuz ve bu işte oldukça başarılısınız.
12 2
İKİZLER İnsanların dikkatini üzerinizde toplamayı seviyorsunuz. Oldukça geniş bir hayal gücüne sahipsiniz ve dikkatleri üzerinizde toplayacak hikayeler uydurmaya bayılıyorsunuz. Hikaye anlatma konusunda çok yeteneklisiniz. Bu yüzden insanlar sizi hevesle dinliyor ve bu hikayelerin doğruluğunu pek sorgulamıyor.
12 3
YENGEÇ Sadık ve şefkatlisiniz. Çoğunlukla sevdiğiniz insanları korumak amacıyla yalan söylüyorsunuz. Sevdiklerinize gerçekten öyle olmasa bile, her zaman her şeyin yolunda olduğu mesajını vermeye çalışıyorsunuz.
12 4
ASLAN Aslan'lar insaların dikkatini çekmek konusunda oldukça istekli. Ancak gerçekte olmayan hikayeler yaratmak yerine, genellikle yaşanmış şeyleri abartarak anlatmayı seviyorsunuz. Ve anlattığınız insanlar ne kadar hayretler içinde kalırsa, abartmaya da o oranda devam ediyorsunuz.
12 5