KOÇ: Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak olan işler, geleceğe yönelik adımlar konusunda size şanslar ve fırsatlar sunan Jüpiter’in gerilemesi bu alanlarda karşınıza gelecek olan bazı fırsatları gözden geçirmenize neden olacak. Bazı işlerinizde yavaşlama, ertelenme, sıkıntı ve problemlele karşılaşırsanız bu konuları gözden geçirmek için uygun bir zaman diliminde olacaksınız.

13 2

BOĞA: Jüpiter gerilemesinde, ortak parasal girişimleriniz ve maddi konularda size sunulan şans ve fırsatlar konusunda sıkıntı ve sorunlar, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz gelecek planlarınız çarşamba günü size göz kırpacak. Diğer taraftan hayatın bazı noktalarda sizi zorladığını görebilirsiniz. Hem eğitim alanlarınızda hem geleceğinizi ilgilendirecek işlerde hem de seyahatlere dayalı birtakım konularda bu zorlanmalar karşınıza gelebilir. 

13 3

İKİZLER: İkili ilişkiler, özel hayat, ortaklaşa atılacak adımlar, diğer insanlardan alınacak güzel geri bildirimler konusunda size şimdiye kadar şanslar ve fırsatlar sunan Jüpiter’in gerilemeye başlaması olayları gözden geçirmenize neden olacak. Çarşamba ve cumartesi günleri dikkatli olmakta fayda var. Büyük parasal işlerden ve girişimlerden kaçının. 

13 4

YENGEÇ: Jüpiter’in gerilemesi gözden kaçırdığınız fırsatları farketmenize ya da doğru bir şekilde kullanıp kullanmadığınızı görmenize neden olacak. Çarşamba ve cumartesi günleri göz önünde olacağınız ortamlarda ve kariyer oluşumlarında ortaklı birtakım adımlarınız varsa hayatın sizi desteklemediğini görebilirsiniz. İstediğiniz tavsiyeleri karşı taraftan almak kolay olmayacak. Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda güç çekişmeleri karşınıza gelebilir.

13 5