Burun estetiği, günümüzde hem kadın hem de erkeklere en çok uygulanan ameliyat. Burun ameliyatı planlanırken hem fonksiyonel hemde estetik (kozmetik) amaçlı düşünülmeli, yani hem nefes alma sorunu ortadan kaldırılmalı hem de burun şekli arzu edilen hale getirilmelidir.
8 3
Popo estetiği, yapısal ve etnik nedenlerle vücut şekillenmesi insanlarda birbirinden farklıdır. Meme büyütme ve küçültme işlemlerinde olduğu gibi bel bölgesinin inceltilip kalça bölgesinin dolgunlaştırılması da mümkün.
8 4
Yüz ve boyun estetiği, insan yüzünde çok bölge var, buralaardaki hoşa gitmeyen küçük özellikler bile kişiyi oldukça üzebiliyor. Kaş, göz kapağı, yanak, çene, dudak, alın ve boyun bölgelerinin bir arada tedavi edildiği farklı operasyonel yöntemler mevcut.
8 5
Karın estetiği, karın bölgesindeki sarkıklığı ve yağ fazlalığını düzeltmek için bu fazlalıkları alma, yani karın germe ameliyatları uygulanıyor. Bu ameliyat esnasında karın duvarında, kas tabakalarında oluşmuş gevşeme ve yırtılmalar da düzeltilerek düzgün bir karın duvarı elde edilebilir.
8 6