YUMURTA AKI MASKESİ 

Yumurta akı maskesi oldukça popüler olan bir maskedir. Heleki son zamanlarda. Kırışıklıkların giderilmesi için kullanılan bu maske aynı zamanda gözeneklerin temizlenmesini de sağlıyor. Yumurta akını 1-2 çay kaşığı su ile köpürünceye kadar karıştırın. Ardından cildinize uygulayıp, kurumasını bekledikten sonra soğuk suyla yıkayın. Değişimi fark edeceksiniz. 

5 3

MAYDANOZ MASKESİ 

Gözenekleri temizleyen maske tariflerinden biri de maydanoz maskesidir. Ciltteki toksinleri atarak tıkalı gözeneklerin açan maydanoz sivilcelerin azalmasına yardımcı olur. 5 dal ince maydanozu yıkayın. Daha sonra sıcak suyun içerisine koyun ve su soğuyuncaya kadar bekletin. Soğuduktan sonra bezi maydanozlu suyun içerisine batırarak yüzünüze uygulayın. 10-15 uyguladığınızda farkı siz de göreceksiniz.

5 4

KARBONAT MASKESİ 

Karbonat ciltteki pH denges,n, düzenlemektedir. Cildin derinlemesine kadar temizlenmesine yardımcı olan ürünlerden biridir. Özellikle temiz bir cilde uygulandığında genç, sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken tek şey 2 çay kaşığı kadar karbonatı az bir su ile karıştırıp yüze uygulamak olacaktır. Birkaç dakika sonra durulayıp yıkayabilirsiniz. Değişimi fark edeceksiniz. Cildinizin ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız bu maskeyi haftada 2 kere yapmanızı öneriyoruz. 

5 5