Evde hazırlayabileceğiniz kolay cilt bakımı sayesinde piyasada satılan pahalı ürünlere tonlarca para harcamanıza da gerek kalmayacak! İşte evde kolay cilt bakımı yapmak için ihtiyacınız olanlar...

5 2

NAR İLE KUSURSUZ CİLT BAKIMI

Cilt bakımı için oldukça önemli olan nar aynı zamanda bir antioksidan deposudur! Yaşlanmaya karşı belirtileri olan kırışıklık oluşumunu geciktirerek zararlı güneş ışınlarına karşı cildi koruyor.


5 3

Nar aynı zamanda cildin alt tabakasında biriken bakteri ve kirleri temizlemeye birebir etkisi bulunmaktadır. Cildinizi nar ile silerek cildinizde oluşabilecek herhangi bir enfeksiyona karşı cilt problemlerinin ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

5 4

HAVUÇ İLE CİLT BAKIMININ PÜF NOKTALARI

Ciltte sıklıkla şikayetçi olunana kahverengimsi lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan havuç gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Cilde canlı bir görünüm kazandıran havuç ölü derileri temizlemeye birebir! Özellikle yağlı ciltlerin sıklıkla şikayetçi olduğu sivilce oluşumunu ortadan kaldırıyor. Havucun suyunu sıkarak posası ile beraber cildinizde 10 dakika kadar bekletebilirsiniz. Veya havucun posası ile cildinize bir kaç dakika boyunca masaj yapabilirsiniz.

5 5