CİLDİNİZİ YATIŞTIRMADA 1 NUMARA!

Cildinize öyle her türlü ürünü kullanamayan hassas bir cilt tipiniz varsa gül suyu sizin için en doğru seçimlerden biri olacaktır. İçeriğinde gulden başka hiç birşey olmayan saf gül suyunun sakinleştirici bir etkisi vardır. Bu nedenle cildinize temas ettikten sonra kızarıklık, kaşıntı gibi problemler ortaya çıkmaz. Tam tersine bu gibi durumlarda da yatıştırıcı etkileri vardır.

6 2

KIZARIKLIK VE İLTİHABA BİREBİR!


Cildiniz problemli bir ciltse ve kızarıklıklarla boğuşuyorsanız gül suyu sizi rahatlatacak bir seçenektir. Çünkü gül suyunun iltihap önleyici ve kızarıkları, kaşıntıları önleyici özelliği vardır. Geçmişten bu yana egzama ve mantar hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarını rahatlatmak için kullanılmıştır. Bu nedenle saf gül suyunu bu gibi tahriş olmuş cildi sakinleştirmek için kullanabilirsiniz.

6 3

SİVİLCE OLUŞUMUNU ENGELLİYOR

Değindiğimiz gibi gül suyunun iltihaplanmayı engellemek gibi bir özelliği vardır. Sivilceler de aslında cildinizde oluşan küçük iltihaplardır. Bu nedenle cilt temizliğinizi gül suyuyla yaparak sivilcelerin önüne geçebilirsiniz. Düzenli kullanımda cildinizdeki sıkılaşmayı da fark edersiniz.

6 4

SAĞLIKLI CİLT GÖRÜNÜMÜ SAĞLIYOR

Gül suyunun en mucizevi etkilerinden biri de kesinlikle cildi parıl parıl parlatmasıdır. Düzenli kullanımda cildin matlığını alır ve fark edilir bir parlaklık kazandırır. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde cildinizin temizliğini derinlemesine yapar ve bir bakarsanız ışıldamaya başlamışsınız.

6 5