BU YILIN  VAZGEÇİLMEZİ AHŞAP OLACAK

Uzun süredir beyaz, parlak mutfaklar baç tacı ediliyor. Herkesin sıkça kullandığı modeller arasında yer alıyordu. 2019'la birlikte bu tercihler artık yerini akşap mobilyalara bırakacak. Daha doğal görünüm arayışımız 2019'da her alana yansıyacak. Evlerde sıkça ahşap görmeye başlayacağız. 

6 2

MOZAİK DUVALAR MODA 

Hepinizinde bildiği gibi mozaik duvalar seksenlerde en çok tercih edilen dekorasyon trendleri arasında yerini almaktadaydı. Bu seneninde en hoş trend ayrıntılarından biri mozaik duvalar.  Üstelik mozaik sadece duvarlarda karşımıza çıkmayacak. Örneğin mozaik kaplı aydınlatmalar görebiliriz.

6 3

HER YERDE BİTKİLERE YER AÇIN 

2018'de olduğu gibi u yıl da her yerdeki bitkilerin kullanımına yer açılacak. Sadece oturma odalarında ya da mutfaklarda değil banyolarda bile görebiliriz bitkileri. Banyolarınızda karanlık ortamlarda yetişen bitkilere yer açabilir, banyolarınızın daha egzotik bir ortam kazanmasını sağlayabilirsiniz. 

6 4

AYNA VE AKSESUARLARA YER AÇIN 

Sert görünümlü mobilyalar, çizgiler, üçgenler yerini eğrilere, yuvarlaklara, daha yumuşak geçişlere bırakıyor. Sadece kanepe, sehpa gibi mobilyalarda değil, ayna, çerçeve gibi aksesuarlarda karşımıza çıkacaklar. Ayna kullanımı özellikle bu yıl çok önem taşıyor. Evinizin hemen hemen her alanında yer açacağınız aynalar evinize hem derinlik katacak hem de daha büyük görünmesini sağlayacaktır. 

6 5