2019 ev dekorasyon trendleri neler etnik desenlerin yılı olacak!

2019 ev dekorasyon trendleri neler? Yeni yıla adım adım yaklaşırken yeni senenin moda akımları da kendini göstermeye başladı. İşte 2019 ev dekorasyon trendleri!

2018'i artık yavaş yavaş uğurluyoruz. 2019'a adım adım yaklaşırken yeni senenin moda akımları da kendini göstermeye başladı. Ev dekorasyonunu yeniden düzenlemek isteyenler bu dekorasyon önerilerini sizler için hazırladık. Peki 2019 ev dekorasyon trendleri neler? İşte yeni yılda trend olacak ev dekorasyon fikirleri! Siz de evinizi bu dekorasyon fikirleri ile renklendirin! 

7 1

MOZAİK DESENLER YENİDEN GELİYOR 

Mozaik duvarlar her nekadar seksenlere dönüş olarak algılansa da, aslında gelecek senenin en hoş ayrıntılarından biri olacak gibi duruyor. Üstelik bu ayrıntı sadece duvarlarda karşımıza çıkmayacak gibi duruyor. Mozaik kaplı aydınlatmalarda görmemiz mümkün.

7 2

BİTKİLER BU YILDA EVİNİZİ SÜSLEYECEK

Bitkilerden vazgeçemediğimiz doğru. 2018'de olduğu gibi bu yılda bitkiler ve bitki desenli aksesurlar evimizi süsleyecek. Bitki formlarının evleri daha huzurlu, daha dinlendirici hale getirdiği kesin.

7 3

DOĞAL AHŞAP KULLANIMI DİKKAT ÇEKİYOR

2019'un yeni trendleri arasında doğal ahşap kullanımı dikkatleri çekiyor. Açık renkler, İskandinav esintileri 2019’a damgasını vuracak. 

7 4