Pantheon: Küçük formlardaki kare desenlerini, fildişi tonlarından kırmızı ve turkuvaza uzanan farklı renkler ile yorumlayan Pantheon; Paris’e hakim manzarasıyla ünlü “Pantheon”un neoklasik mimarisini yaşam alanlarınıza yansıtyor.
7 2
Montmartre: Soğuk gri tonlardan kırmızı gibi sıcak ve canlı tonlara uzanan renkleri, köpekbalığı derisinden ilham aldığı özel dokusu üzerine işlediği dama desenleri ile “Montmartre”, sizi dar sokakları ve eşsiz Paris manzarası ile Pablo Picasso, Salvador Dali gibi dünyaca ünlü ressamlara ilham kaynağı olan “Montmartre Tepesi”ne götürüyor.
7 3
Trocadéro: Yatay formda işlediği timsah derisi desenlerini; gri, yeşil ve buz renkleri ile yorumlayan Trocadéro; Eyfel Kulesi’nin seyredilebildiği en güzel meydanlardan biri olan “Trocadéro Meydanı”nının eşsiz manzarasını yaşam alanlarınıza yansıtıyor.
7 4
Versailles: “Versay Sarayı”nın bahçesindeki Meşe ağaçlarının gölgesinden esinlendiği desenlerini; turkuvaz-yeşil ve buz-bej kombinasyonları ile duvar kağıdına yansıtan “Versailles”, asaleti yaşam alanlarınıza taşıyor.
7 5