BOHEM TARZDA UYUM ARAMAYIN

Bohem tarzda dekore edilmiş bir salonda uyum aramayın. Çünkü bu yapılabilecek en mantıksızca davranış olacaktır. Örneğin verdiğimiz örnekte salonda bir renk cümbüşü vardır. Hiçbir eşya, diğeri ile uyumlu değildir. Bohem tarz renklerin cümbüşüdür.

6 2

RENKLİ KIRLENTLERLE SÜSLENMİŞ KOLTUK BOHEMCİLER İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR

Bohemciler için rahatlık oldukça önem taşımaktadır. Rengarenk kırlentlerle süslenmiş rahat bir koltuk, bohemciler için vazgeçilmez bir ayrıntıdır. Gazete ve dergilerin her an el altında olması, sehpa ve birbirinden zot renklerin bir arada olduğu bir oturma odası da bohem tarz dekorasyon için oldukça uygun olacaktır. Bohem tarzda her şeyden önemli olan şey kişilerin rahat etmesidir. Zaten bu tarzı seçen kişilerin genel özelliği de rahatlığı sevmeleridir. 

6 3

OBJELERİN UYUMUNA DİKKAT EDİLMEZ 

Bohemcilerin yatak odaları genellikle vintage tarzda tasarlanmıştır. Etnik esintileri yansıtan bir yatak örtüsü kullanılır bu tarzda. Bu tarzın en önemli özeliği objelerin uyumuna dikkat edilmemesidir. 

6 4

EVİN HER KÖŞESİNDE ESKİ EŞYALARA YER VERİLİR

Bohemcilerin en dikkat ettiği şeylerden biri de eski eşyaları kullanmaya özen göstermeleridir. Yani aile büyüklerinden kalma bir radyo veya abajuru alıp evinizin bir köşesine koyabilirler. Siz de bohem tarza merak salanlardansanız eskitilmiş masalar,sandalyeler,kitaplıklar bohem tarzı evinizde sıklıkla kullanabilirsiniz. Hem romantizmi, hem sıradanlığı bir araya getirin. Eğer bohem bir ev tasarlamak istiyorsanız, evin alakasız bir yerine sevgilinizle yaşadığınız romantik anları hatırlatacak bir objeyi yerleştirebilirsiniz.

6 5