HER ŞEYİ ÇÖP OLARAK GÖRMEYİN!

Evinizde ekonomik dekorasyon yapmak  için öncelikle, var olan imkanları doğru değerlendirmek gerekiyor. Elinizde var olan ve gözünüze çöp olarak gelen, hiçbir şeyi gözden çıkarmamanızı öneriyoruz. Bu örneğin, işlevini çoktan yitirmiş bir mobilya ya da bir kitaplık olabilir. Gözünüze hoş görünmeyen bu eşyalar yalnızca basit bir ya da iki boyayla bambaşka bir işleve ve görüntüye kavuşabilir.

7 2

KENDİ SANATINIZI DUVARLARINIZA YANSITIN

Hepimiz hoşumuza giden sanat eserleriyle donatmak isteriz evimizi.Ama malesef böyle bir imkandan çok az kişi yararlanabiliyor. Ama hemen umudunuzu yitirmeyin. Belki orjinal tabloların yerini tutmayabilir.Ama duvarlarınızı çeşitli geometrik şekillere bölerek farklı renklerde boyalarla yapacağınız yaratıcı bir çalışma, yaşam alanınıza bambaşka bir hava katacaktır.

7 3

AHŞAP RAFLARINIZI ELDEN GEÇİRİN

Basit ahşap rafları evinizin hemen hemen her odasında kullanabilirsiniz. Bu raflar hem size faydalı depolama alanı yaratacaktır. Bazen rafların görüntüsü sizin ihtiyaçlarınıza yanıt vermeyebilir. Bu durumda raflarınıza basit yeni işlevler kazandıracak eklemelerle rafları harika hale getirebilirsiniz.


7 4

KİTAPLARINIZI CİLT RENKLERİNE GÖRE AYIRIN 

Kitaplık bir evde olmazsa olmaz hazinelerden biridir. Dekorasyonda da çok önem taşıyan bu ayrıntı mekana büyük katkıda bulunuyor. Ancak bazen kişinin gözüne görsel olarak çok dağınık gelebiliyor.Görsel olarak güçlendirmenin yollarından biri kitaplarınızı cilt renklerine göre sınıflandırarak bir tür dekorasyon unsuru olarak kullanmak olabilir. 

7 5