LİMON SUYU İLE GÜNE MERHABA!

Güne nasıl başlarsanız devamı da o şekilde gider. Ancak iş hayatının verdiği bazı alışkanlıklardan kurtulmak için güne kahve veya çay ile başlamak yerine sabahın erken saatlerinde bir bardak limonlu ılık su size iyi gelecektir.

6 2

KAHVALTIDA SMOOTHİE İÇİN

Günlük yaptığınız kahvaltıları smoothie ile değiş tokuş yapabilirsiniz! Tercihinize göre ananas, limon, elma, muz, maydanoz, ıspanak gibi besinleri ekleyip  hindistan cevizi sütü veya badem sütü ile kombinleyerek kahvaltı yapabilirsiniz. Böylelikle kahvaltılarınız hem pratik hem de poğaça yerine daha sağlıklı ve besleyici olacaktır.

6 3

ABUR CUBURLARA ELİNİZ GİTMESİN!

Vücudu arındırmak için detoksun bir numaralı kuralı abur cuburlardan uzak durmak olacaktır. Fast food, rafine şekerlerden vücudunuzu uzak tutmanız gerekecektir. Beslenme listenizde mevsimlik sebze ve meyvelere yer verin.

6 4

HER ŞEYDE SU! BOL BOL SU İÇİN!

Yaşamın devamı için artık suyun hayatımızdaki önemini biliyoruz. Zaman zaman su tüketimlerinin azaldığını farkında olabilirsiniz. İşte bunun için su tüketimlerinizi takip ederek arttırın. Gün içerisinde ılık su tüketerek vücdunuzda bir çok şeyi değiştirmekle beraber sindirim sisteminizi harekete geçirebilirsiniz.

6 5