KAHVALTIDA SMOOTHİE İÇİN

Günlük yaptığınız kahvaltıları smoothie ile değiş tokuş yapabilirsiniz! Tercihinize göre ananas, limon, elma, muz, maydanoz, ıspanak gibi besinleri ekleyip  hindistan cevizi sütü veya badem sütü ile kombinleyerek kahvaltı yapabilirsiniz. Böylelikle kahvaltılarınız hem pratik hem de poğaça yerine daha sağlıklı ve besleyici olacaktır.

6 3

ABUR CUBURLARA ELİNİZ GİTMESİN!

Vücudu arındırmak için detoksun bir numaralı kuralı abur cuburlardan uzak durmak olacaktır. Fast food, rafine şekerlerden vücudunuzu uzak tutmanız gerekecektir. Beslenme listenizde mevsimlik sebze ve meyvelere yer verin.

6 4

HER ŞEYDE SU! BOL BOL SU İÇİN!

Yaşamın devamı için artık suyun hayatımızdaki önemini biliyoruz. Zaman zaman su tüketimlerinin azaldığını farkında olabilirsiniz. İşte bunun için su tüketimlerinizi takip ederek arttırın. Gün içerisinde ılık su tüketerek vücdunuzda bir çok şeyi değiştirmekle beraber sindirim sisteminizi harekete geçirebilirsiniz.

6 5

YEDİKLERİNİZİN FARKINDA OLUN!

Söz konusu yemek olunca mevsimlerden kış olunca ne yediğinizin farkında olmamak haliyle çok basit oluyor. Yaz aylarına oranla kış aylarında havanın sert geçen koşulları nedeniyle kendimizi eve kapattığımızda evde en uğrak yerimiz ve çokça vakit geçirdiğimiz mutfakta yemek yemek çok daha zevkli hale geliyor. Ekstrası haliyle size fazla kilo olarak geri dönüyor! Bunun önlemini almak için günlük yiyecek listesi hazırlayın ve o listenin dışında mutfaktan uzak durmaya çalışın. Gün içerisinde sürekli mutfağa girmek bir şeyler atıştırmak yerine evin içerisinde ve mutfak dışında kitap okumak, film izlemek gibi uğraşlar bulun! 

6 6