Doktorla randevusu sonrası yıkıldığını itiraf eden genç yıldız, "Günlerce kendimi eve kapattım. Yataktan bile çıkmadım" dedi. 

9 2

Daha sonra doktor kontrolünde düşük kalorili bir diyete başladı. Diyet listesinde Kahvaltıları 250 kalori, öğle yemeği 350 kalori, akşam yemeği 450 kalori ve atıştırmalıklar için  200 kalori sınırı vardı. Scarlette için günde 300 ml yağsız süt veya aynı miktarda yağsız yoğurt yeme izni de vardı. 

9 3

Diyete başladığında 44 beden olan Scarlette için egzersiz yapmak da tam bir kabustu. Ancak ünlü bir isim olması onu motive edecek bir iş teklifiyle spora başladı. Kendi zayıflama hikayesini bir DVD'yle aşama aşama yayınlayacaklardı. DVD'de genç yıldız fitness salonundaki görüntüleriyle kilo verme hikayesini paylaştı. 

9 4

DVD PROJESİ FİYASKO ÇIKINCA

Ancak DVD'ler yok satsa da genç yıldız için zayıflama hikayesi zorlayıcı bir hal adı. Genç kadın DVD anlaşmasını 'zayıflama hikayesi sürdürülemez bir şey' diye fesh etti. Yapım şirketiyle davalık olan genç yıldız için diyete devam etmek psikolojik olarak zorlu bir sürece girdi.

9 5