2018 sonbahar kış modası erkek giyimi beyler soğuklarda şıklıklarına şıklık katacak

2018 sonbahar-kış modası nasıl? Sonbahar kış sezonu erkek modelleri neler? Erkekler bu modellerle şıklarına şıklık katacak.

STİL DANIŞMANINDAN ERKEKLER TASİYELER

Eylül ayının gelmesi ile birlikte 2018 Sonbahar-Kış sezonunda karşımıza çıkacak olan kruvaze ve bomber ceketler, karışık desenler, haki, hardal ve bordo renkler raflarda yerini almaya başladı. Artık erkeklerin de en az kadınlar kadar giyimlerine önem verdiğini ve modayı yakından takip ettiklerini söylersek çoktan sonbahar-kış alışverişlerine başladılar. Modern ve stil sahibi görünmek isteyen erkeklerin en büyük derdi ise neyi neyle kombinleyeceklerini tam olarak bilmemeleri oluyor. 2018 Sonbahar-Kış sezonunda karşımıza çıkacak olan renkler ve desenler nasıl doğru kombinlenmesi gerektiğini Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi öneriyor.


4 1

MEVSİMİN FAVORİ RENGİ HARDAL

Bakıra kadar uzanan geniş yelpazesi ile toprak tonları, bu sezon kahverengiye olan ön yargımızı ortadan kaldırdığını vurgulayan Faruk Sağın Kreatif Direktörü Tufan İrfan, “Etkileyici bir görünüm ve şıklık için renklerin uyumu oldukça önemli. Kendi koleksiyonumuzda da kullandığımız toprak tonları ile uygulanmış ton sur ton kombinler, bohem tarzından hoşlananlar için kolaylık sağlıyor. Mevsimin favori rengi ise hardal! Mevsimlerin değişmesiyle içi ısıtan ve her tonda bulabileceğimiz bu renkteki tasarımları gri, antrasit, lacivert ve siyahla eşleştirmeyi deneyebilirsiniz” açıklamasında bulundu.



4 2

VAZGEÇİLMEZ RENK HAKİ

Her yılın vazgeçilmez renginin ise haki olduğunu belirten Tufan İrfan, “Etkisi altına girdiğimiz militer stildeki kıyafetlerinizi ve parkalarınızı bej, turuncu, kahve gibi renklerle bir arada kullanabilirsiniz. Daha cesur ve sürprizleri seven erkeklere ise önerimiz kırmızı ve bordo! Normalde triko ve gömleklerinizde tercih ettiğiniz kırmızı ve bordoyu bu kez dış giyim parçalarında kullanmanızda fayda var. Huzurlu görünümü seven erkekler ise buz mavisini tercih ederek, özellikle triko kazaklarda kullanabilir” dedi. 

4 3

KRUVAZE CEKETLER KURTARICI

Kalın ve dokulu kumaşlarla tasarlanan, 6 düğmeli kruvaze ceketler, moda dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi, ceketleri yalnızca gömlekle ve klasik pantolonla giymek yerine bu sene daha çok haki, hardal, bordo renkli trikolar ve balıkçı yaka kazaklarla kombinlemeyi öneriyor. Bu sene karışık desenlerin kullanılmasının moda olduğunu belirten ekip, ekoseli takım elbisenize renk katmak istiyorsanız desenli kravat ve mendillerden yardım alabileceğinizi vurguluyor. Aynı şekilde erkekler, ekose, pötikare, kare desenli ceketleri, yünlü, kaşe ve kürklü paltolarla birlikte de kullanabilir.

4 4