ÖN SEVİŞMEYİ ÇOK UZUN TUTMAK ŞARTTIR 

Bu düşünce çok yaygın bir düşüncedir. Fakat ne yazık ki böyle bir şey yoktur. Ön sevişme çiftleri birleşmeye hazırlamaktadır. Onu asla kısa tutmamanız gerekir fakat bu demek değildir ki çok uzun tutmalısınız. İlişkinin dinamiğini bozmamaya özen gösterin. Yani birleşmeye geçene kadar var olan enerjinizi tüketmemenizden bahsediyoruz.

5 2

YABANCI BİRİYLE SEVİŞMEK DÜZENLİ CİNSEL YAŞAMDAN DAHA HEYECAN VERİCİDİR

Bu durumda aslında yanlış anlaşılan bir durumdur. Bu mutlaka denemek isteyeceğiniz bir durumdur fakat bu da sürekli yapıldığında sıradanlık kazanmaktadır. Heyecan ve renk, sizin ne yaptığınızda değil, nasıl yaptığınızdadır. Uzun süreli ilişkinizde de bu heyecanı yaşayabilirsiniz. Sadece hoşlanacağınız şeyleri bulmak mesele. Adrenalini yükseltmek sizin elinizde. 

5 3

EN İYİ SEKS İLK SEKSTİR 

Her şeyin ilki en özeldir. Bunu hepimiz kabul ediyoruz. Fakat en iyisi değildir. İyi olması özellikle cinsel yaşamda iyi olması tecrübeyle alakalı bir durumdur. 

5 4

SEVİŞMEDE EREKSİYON KAYBI YAŞAYAN PARTNERİNE İLGİ DUYMUYODUR

Bu da doğru bilinen yanlışlardan biridir. Partnerinizin br anlık dikkat dağınıklığı bile sertleşme sorununa yol açabilir. Kafasına takılan gündelik bir sorun ya da anlık bir sinir boşalması ereksiyon kaybına neden olacaktır. Bu ara sıra olan bir durumsa oldukça normaldir. Fakat sık yaşanıyorsa o zaman bir uzmana görünmekte fayda var. Sizi arzulamadığını düşünmekten vazgeçin. 

5 5