GÖZÜ TAMAMEN KAPATIN!

Partnerinizin gözünü kapatıp eline bir kase dondurma ve kaşık verin. Yatakta bağdaş kurun ve gözleri tamamen kapalıyken size dondurmayı yedirmesini isteyin. Bu oyunun kuralı dondurmayı vücudunuza dökmeden yedirmek, eğer dondurma vücudunuza dökülürse partnerinizin  temizlemesi gerekiyor. Bu oyun ne kadar uzar sonu nasıl biter siz düşünün.

10 3

SEKS ZARLARINDAN YARARLANIN! 

Seks hayatınızı hareketlendirmek için en basit yollardan biri bu zarlardan edinmek. Zarların birinde seks pozisyonları diğerinde ise mekan isimleri yer alıyor. Her ikiniz de birer zarı atıyor hangi mekanda hangi pozisyon çıkıyorsa orada sevişiyorsunuz. Ancak işin içine biraz daha heyecan katmak istiyorsanız, partneriniz ile birlikte kendi zarlarınızı kendiniz yapın. Elinize kalem kağıt alın ve küçük kağıt parçalarına fantezilerinizi de dahil ederek pozisyon ve mekan isimleri yazın. Böylece zarların üzerinde yazan mekan ya da pozisyonlarla sınırlı kalmayacaksınız.

10 4

ROL YAPIN! 

Başlığı gördüğünüz zaman sakın aklınıza orgazm takliti gelmesin. Küçükken oynadığımız masum doktorculuk oyunları vardı ya onun masum olmayan şeklini düşünebbilirsiniz.  Biriniz doktor olun biriniz hasta mesela. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış. 

10 5

KUMANDA OYUNU! 

Bu oyun çiftlerin cinsel yaşamlarında partnerlerinden ne istediğini anlatmanın en kolay ve eğlenceli yollarından biri. Oyunun tamamen bitmesi için çiftlerinden her ikisinin de oynaması gerekir. Sadece birinin oynaması hiç adil olmaz emin olun.Partnerinizin eline evdeki kumandalardan birini verin ve ona bir süre tanıyın. Örneğin 15 dakika içinde elindeki kumanın tuşlarına basarak size istediği şeyi yaptırabileceğini söyleyin. Yani 15 dakikalığına onun seks kölesi olacaksınız ama kesinlikle seks yapmak yasak. 15 dakika süresi dolunca sıra size geçecek ve bu sefer siz 15 dakika boyunca ona istediklerinizi yaptıracaksınız. Bu oyunla hem partnerinizin nelerde hoşlandığını dile getirmesine yardımcı olacak hem de yarım saat boyunca sevişecek ama cinsel ilişkiye girmemiş olacaksınız. Artık bu sürenin sonunda kumanda nerede olur, kim hangi düğmeye basar size kalmış.

10 6