Chloe'nin hayatının merkezi tamamen estetik olmuş durumda. İki göğüs operasyonu geçirdi. Ayrıca burun estetiği, botoks, dudak ve yanak dolgusu yaptırdı. Ancak o hala görünüşünden memnun olmadığını belirtiyor.
8 3
Chloe, yaklaşık 30 kilo kaybettikten sonra daha fazla dikkat çekmeye başladığını söylüyor: "Büyürken kilomdan ötürü sürekli aşağılandım ve çirkin hissettim. Kilo kaybettiğimde, bu güvensizlik duygumun yok olacağını düşündüm."
8 4
Güzelleşme konusundaki çabalarının bir çok problemi de birlikte getirdiğinin farkında olduğunu belirten Chloe, estetik bağımlısı olduğunu söylüyor: "Fakat görünüşüm çok fazla dikkat çekmeye başladıkça, eskisine göre daha da paranoyak olmaya başladım. İşte tam da bu şekilde plastik cerrahi ve kendi kendini geliştirme konusuna takıntım başladı.
8 5
Çok zor bir süreçti. Kilo kaybetmek ve cerrahi operasyonun hayatımı belli açılardan değiştirmesi, hayatıma yeni endişeler getirdi ve diğer kadınlardan çok fazla eleştiri aldım. Benim durumumda kesinlikle inişler ve çıkışlar oldu."
8 6