ŞAMDAN KULLANIMI

Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği için veya arkadaşlarınızla hoş bir vakit için loş ortama ihtiyaç duyacağınız şamdanlar her evin kurtarıcısıdır. Gün içerisinde kullanamasanız bile modern görüntüsü ve eşyalarınıza olan uyumu ile evinize harika bir hava kazandırabilir!

7 3

TABLOLAR ÖNEMLİ!

Size ait olan eserler veya zevkinize göre satın aldığınız hazır tabloları duvarlarınızda yer verebilirsiniz! Böylelikle size ait olan bir parçayı duvarlarınızın yansıtması hiç fena bir fikir değil!

7 4

EVE RENK VEREN ÇİÇEKLER

Evinize farklı bir hava kazandırmanın bir diğer yolu da rengarenk çiçeklerden geçiyor! Sevdiğiniz bir demet çiçeği vazonun içerisine koyarak salonunuzda yer verebilirsiniz. Bu size farklı bir hissiyat, tazelik kazandıracaktır.

7 5

ANILARINIZI ÇERÇEVELEYEREK YAŞATIN!

Anılar geçmişe yolculuk yapmada en pratik ve en etkili yollardan bir tanesidir. İyi veya kötü fark etmeksizin anıları her zaman yaşatmak isteriz. Bunu evinizde koruyabilmenin en güzel yollarından biride evinizin bir köşesine çerçeve köşesi yapmaktır. Görmek ve hatırlamak istediğiniz her bir kareyi çerçeveleyerek evinizin bir köşesinde yer  verebilirsiniz.

7 6