Bebeğinizin büyümeye başlamasıyla beraber eşyalarınında değişeceğini göz önünde bulundurursak işinizi kolaylaştıracak bir önerimiz var. Yuvarlak etrafı kapalı yatak modellerinde birden fazla seçenek bulunuyor. 

8 2

Bebeğinizin çocukluk döneminde de etrafını açıp kapatabileceğiniz yuvarlak yatakları kullanabilir böylelikle ilerleyen yaşlarda da sürekli mobilya değiştirmek yerine bu modelleri uzun süreli kullanabilirsiniz. 

8 3

Bebeğinizin odasında farklı benzersiz bir görünüm kazanmak istiyorsanız yuvarlak yatak modelleri tam olarak size göre olabilir! Eğerki bebeğin için seçtiğiniz odanın imkanları yeterli ise bebeğinizin yuvarlak yatağını odanın tam ortasına kurabilirsiniz. Böylelikle bebeğinizi hem güneş ışığından koruyabilir hem de bebeğinizin odasında dekorasyonda fark yaratabilirsiniz. 

8 4

Ancak bebeğinizin karyolasını seçerken hem alandan kazanmak hem de çok işlevli olması adına bebeğinizin karyolasının alt kısımlarında birden fazla çekmece olmasına dikkat ederek kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz.

8 5