Evinizin havasını değiştiren ve doğru aydınlatma sistemini tercih edip evinizde yer vererek hem kendi tarzınızı gösterebilirsiniz hemde evinizi olduğundan daha modern ve zariflik kazandırabilirsiniz. Ancak bu noktada dikkat etmeniz gereken bazı adımlar bulunuyor! Mekan için aydınlatma seçerken amaca yönelik olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Mesela evinizin hangi bölümüne aydınlatma tercih edeceğiniz oldukça önemli!

11 2

Mutfağınızı daha canlı gösterecek aydınlatmalar veya yatak odanızın havasını yumuşatacak aydınlatmalar tercih edebilirsiniz. Günümüzde çok sayıda çeşit bulunan ve hemen hemen her amaca yönelik ihtiyacınızı karşılayabilecek aydınlatmalar bulmanız mümkün! Doğru amaca hitap eden aydınlatma ile şık bir ortam yaratabilirsiniz. 

11 3

Aydınlatma seçerken evinizin eşyalarınıza, duvarlarınıza ve kullanım amacına göre uyum sağlamasına özen göstermeye çalışın. Ancak yanlış bir aydınlatma tercihinde duvarlarınızı ve eşyalarınızı daha sönük göstermenizde mümkündür. Bu yüzden ev için aydınlatma tercihi oldukça önemlidir. 

11 4
Tarzınıza hitap eden ve doğru tercih ettiğiniz aydınlatma ile küçük veya az eşyalı olan odanızı veya salonunuzu olduğundan daha çarpıcı gösterebilirsiniz. 
11 5