DUVARLAR BOŞ KALMASIN!

Kutularda sakladığınız aile fotoğraflarını çıkarın ve çerçeveciye götürün. Onlarcasını birden tek bir duvara astığınızda çok mutlu olacağınızı garanti ediyoruz. Bu size zor geliyorsa internetten araştırma yapın, hazır, birbirine uyumlu tablolar artık her bütçeye uygun. Birkaç tane seçerek hemen evinizi renklendirmeye başlayabilirsiniz.

11 2

Aydınlatmada dikkat edeceğiniz diğer bir unsur da ışık rengidir, gün ışığını tercih ederseniz evinizde daha sıcak bir ortam yakalar, kullandığınız renkleri doğadaki gibi algılarsınız.Evinize beyaz ışık asla sokmayın. Genelde tavan aydınlatması kullanıyorsanız yerden ve duvardan aydınlatmaya geçerseniz evinizi farklı algılarsınız.

11 3

EVİNİZDE AYNALARA YER VERİN!

Ayna hem efektif hem de ucuz bir dekoratif parçadır. Odalarınızı aydınlatmak, renk oyunları yapmak, hatta daha büyük göstermek için aynalardan faydalanabilirsiniz. Küçük mekanlarda, örneğin banyonuzda ve koridorunuzda birbirinden farklı aynaları yan yana asarak hem eğlenceli, hem de şık bir efekt yaratabilirsiniz.

11 4

MODERN ŞIK BİR GÖRÜNÜMÜN SIRRI LAMBEDERLERDE SAKLI!

Doğru aydınlatma her şey demektir. Sadece aydınlatmalarınızı yenilemeyi düşünün. Modern, şık bir aydınlatma ile değişiklik yapmayı düşündüğünüz odanın görünümü eskisinden çok farklı olacaktır. Okuma koltuğunuzun yanına alacağınız bir lambader ya da yatak odanızda yatağın iki yanına koyacağınız iki duvar aydınlatması çok fark yaratır.

11 5