EV TEKSTİLLERİ İLE SICAK ORTAM

Evlerinize hobilerinize uygun olarak içlerini yünler, kitaplar, dergiler ya da ağaç kabukları ile doldurduğumuz sepetler yerleştirebilirsiniz. Kanepe üzerine atılmış battaniye, sıcak tutan polar, kaşe veya kaşmir şallar, sonbahar renklerine bürünmüş minderler arzu ettiğiniz havayı sağlayacak.

6 3

GİRİŞİ KAPISINDA SONBAHAR RENKLERİ

Giriş kapınıza kızarmış sonbahar yapraklarından bir kapı süsü asabilirsiniz. Bu tarz süsleri kendiniz de yapabilirsiniz. Kuru dallar, kızarmış yapraklar ve kozalaklar size bu tip işlerde yardımcı olacaktır

6 4

EV IŞIĞIYLA KEYİFLİ ATMOSFER

Sonbaharın gelmesiyle erken kararmaya başlayan havaların evleri kasvetli bir hale sokmaktadır. Oysa bu zamanlarda evin bir köşesine yerleştireceğiniz minik nokta ışıklı led aydınlatmalar veya mumlarla yapacağınız düzenlemelerle müthiş keyifli bir atmosfer yaratmanız mümkün“ diyor.

6 5

BAHÇE VE VERANDA DÜZENLEMELERİ

Bahçesi, verandası ve hatta küçük de olsa bir balkonu olanların, mevsim geçişlerini çok daha iyi yaşayabilecekleri güzel mekanlar yaratabilirsiniz. Verandalar ve kış bahçeleri ısıtma imkanı da varsa, sonbaharda güneş yüzünü gösterdiğinde bir fincan kahvenin tadına doyulmadığı mekanlara dönüşür. Bu tip mekanlarda jüt halılar sonbahar dekorasyonunda baş rolü oynar.

Bu mekanlara yerleştirebileceğiniz minik ev seraları, sizi doğaya bağlı tutar ve ortama daha sıcak bir atmosfer katar. Ayrıca güneşten uzak bir köşeye yerleştireceğiniz kışlık domates salçası ve reçel kavanozlarını koyabileceğiniz bir tel dolap da mekana keyifli bir görüntü verir.

6 6