2012'de beşinci Victoria Secret şovuna çıktığında ikinci kızını doğuralı sadece 2 ay olmuştu ve eskisinden daha iyi görüntüsüyle tüm annelere ilham olmuştu. Bütün bunlardan dolayı, Lima'nın ortalama bir insanda vücudunu mümkün olan en iyi şekilde koruduğundan daha çok şey bildiğini söylemek doğru olur. Bu yıl Şanghay'da yapılacak şov öncesi sağlık ve güzellik rutinini anlattı.
11 2
1999 İLK KEZ VS ŞOVUNA ÇIKTIĞINDA NE HİSSETTİ? Şoktaydım ve tamamen korku içindeydim ama herkes çok etkilenmişti. O sırada Heidi Klum ve Tyra Banks gibi melekleri izlediğimi hatırlıyorum. Şovu sevmek zorundayım çünkü hala ben buradayım.
11 3
Podyumda yürümeden önce her zaman heyecanlıyımdır. İnsanlar bunu duyduğuna şaşırır ama ben de bir insanım. Bu yıl Şanghay'daki şov içinde bu geçerli.
11 4
NE KADAR ÖNCE HAZIRLANMAYA BAŞLIYOR? Model olarak tabii ki uzun yıllar antremana ihtiyacım var. Her VS şovuna en azından iki ay kadar bir süre önce hazırlanmaya başlarım daha fazla antreman ve hafif yemek yerim. Tatlı yememeye çalışıyorum ama bu benim için oldukça zor çünkü tatlılar benim favorim.
11 5