Karın kası yapmak isteyenler bu egzersiz tam size göre

Sırt üstü yatın, ellerinizi boynunuzun altına yerleştirin. Nefes alın ve nefes verirken üst vücudunuzu yukarı doğru kaldırın. Mekik hareketini bilmeyen yoktur, önemli olan nefes ile kontrollü bir şekilde yaparak, karın kaslarınızın yandığını hissedebilmeniz. Bu hareketi 30 kez tekrar edip 2 set yapın.
7 4

Sırt kası yapın kendinizi daha güçlü hissedin

Yüz üstü yatın, kollarınızı öne doğru uzatın. Kollarınızı kalça hizasına doğru indirirken aynı sırada göğsünüzü yukarı doğru kaldırın. Sırt kaslarınız ne kadar çalışırsa, kendinizi o kadar güçlü hissedeceksiniz. Bu hareketi 15 kez tekrar edip 2 set yapın.
7 5

Enerjinizi açığa çıkarmak için zıplayın

Olduğunuz yerde çökün ve nefes verirken yukarı doğru zıplayın. Durmak yok; enerjinizi açığa çıkarıncaya kadar devam edin. Bu hareketi 15 kez tekrar edip 2 set yapın.
7 6

Temiz havada bol bol nefes alıp vererek oksijen kapasitenizi geliştirin. Egzersiz sırasında doğru nefes alışverişi, hareketin kalitesini artırıyor. Temiz havada 5 dakikalık nefes egzersizi bile yazın geldiğini içinizde hissetmenizi sağlayacak en iyi formüllerden biri.

Günlük hayatınızı aktifleştirin; en azından kısa mesafelerde araba kullanmak yerine, yürüyün ya da bisiklete binin. Asansör yerine merdiven kullanmak da basit ama güzel bir başlangıç olabilir.

7 7