2018 Ekim ayı aylık burç yorumları Dolunay'a dikkat!

2018 Ekim ayı aylık burç yorumları elmaelma.com'da. 2018 Ekim ayı aylık burç yorumları Hande Kazanova'nın Dolunay öngörüleriyle haberimizde.

Ekim ayı burç yorumları merak edenler için elmaelma.com'da. Ekim 2018 aylık burç yorumlarına göre bu ay Koç burcunu, Boğa burcunu, İkizler burcunu, Yengeç burcunu, Aslan burcunu, Başak burcunu, Terazi burcunu, Akrep burcunu, Yay burcunu, Oğlak burcunu, Kova burcunu ve Balık burcunu ne bekliyor? Ekim burç yorumları aşk falı, iş falı, sağlık falı ve para falı için ne diyor? Hande Kazanova'nın elmaelma.com için hazırladığı Ekim 2018 aylık burç yorumlarına göre Koç burcu Ekim 2018'de parasal sorunlar yaşayabilirler. Özellikle Ekim ayı sonuna doğru Koçlar paranıza dikkat edin. Boğa Ekim 2018 aylık yorumlarında ise yarım kalan işlerinize odaklanın uyarısı var. Boğa burcu bu ay Dolunay sonrası yeni kararlar için sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İkizler Ekim 2018'de iş arkadaşlarınıza ve iş çevrenizde bozulan ilişkiler canınızı sıkabilir. İkizler özellikle Ekim ayı Dolunayı'nda çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Gelelim Yengeç Ekim ayı yorumlarına. Yengeçler bu ay aşk hayatında gerilemeler yaşayacak. Üretkenlik anlamında Ekim 2015 Yengeçleri destekleyecek. 

14 1

Ve Aslanlar... Aslan Ekim 2018 yorumlarına göre Venüs Aslan burcunun ev ve yuva alanlarında gerileyecek. Bu da aile içinde özellikle de aile büyükleriyle sorunlar demek. Başak burcu Ekim aylık yorumlarında ise bir uyarı var. Başaklar bu ay büyük işlere kalkışmaktan, konuşmaktan kaçının. Terazi burçları Ekim 2018 yorumlarına göre biraz karamsar bir ay geçirebilirler. Ancak Ekim ayında Terazilere önerimiz mutsuzluğunuzu para harcayarak gidermeye çalışmamanız yönünde. Aksi halde parasal sıkıntılar daha büyük sorunlar yaratabilir. Akrep burcu Ekim ayında özellikle 23 Ekim'den sonra rahat günler görmeye başlayacak. Ev yada iş değiştirmek isteyen Akrepler Ekim ayında bu işe kalkışmayın. Yay burcu Ekim yorumlarında ise ameliyat gibi sağlıkla ilgili planlarınız varsa Ekim'in bitmesini bekleyin. Zira Venüs gerilemesi planlarınızı bozabilir. Ekim 2018 Oğlak yorumlarında ise endişe hakim. Kafanızda uzun süredir planladığınız işe karşı endişe yaşayacaksınız. Sakinliğinizi koruyun. Ve Kovalar. Kova burcu Ekim yorumlarında ayağınıza gelen fırsatları kaçırma ihtimali görülüyor. Gözünüzü açık tutun. Ve Balıklar.... Balık burcu Ekim yorumlarında Dolunay etkisi hakim. Dolunay'la birlikte hiç düşünmediğiniz konular gündeme gelebilir ve hızlı kararlar almanız gerekebilir. İşte Ekim 2018 aylık burç yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın detaylı yorumları....

14 2

KOÇ AYLIK YORUMU:  Sevdiğiniz insanla olan iletişiminizin kuvvetli olması, onunla olan bir takım sıkıntı ve problemleri konuşmak, bu konuların üzerine gitmek hemen Ekim ayının ilk haftasında önemli olacak ve bu alanda bir takım sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. 5 Ekim’de Venüs, Akrep burcunda gerileyecek. Ortak parasal alanda, ortak para alışverişleriniz de bir takım sıkıntı ve sorunlar ay sonuna kadar karşınıza gelebilir. Borcunuz varsa bu dönemde kredi almak, kredi çekmek, başkasına borç vermek, başkasından borç istemek gibi etkilerde desteklenmeyeceksiniz. Bu noktalarda biraz eşinizin parasal konulardaki sıkıntıları, sizin para’ya bakış açınızdaki sıkıntılarda eklenebilir. Ay sonuna kadar biraz daha dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Tutkularınızla hareket etmek size kaybettirebilir Koç’lar. 9 Ekim’de bir Yeni Ay gerçekleşecek bu Yeni Ay, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili almanız gereken kararlarınızı destekleyen Yeni Ay’lardan bir tanesi. İlişki ile ilgili önemli adımlar atmadan önce Venüs’ün de gerilediğini aklınızdan çıkarmayın. Bu yüzden var olan bir takım kararlar üzerinde hareket etmeye özen gösterin. 10 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz. Bu harekete geçmek 15 Ekim civarında size güzel sonuçlar getirebilir. Daha önce konuşulan bir meseleyi, sorunu halledebilirsiniz. 24 Ekim’de bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay sizin para alanlarınızı tetikleyecek. Bu Dolunay ile beraber elinize bir para geçebilir, parasal konularda inişler çıkışlar yaşayabilir ve duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Ay sonunda hayat sizi destekleyecek önemli yerlerden alacağınız desteklerle hem parasal konularda hem işinizle ilgili konularda istediğiniz sonuçları sağlayabileceksiniz. 31 Ekim itibariyle Venüs sizin ilişkiler alanınıza kayarak devam edecek. 15 Kasım’a kadar ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda bir takım sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir.

14 3

BOĞA AYLIK YORUMU: İlişki evinizde Venüs’ün gerilemesiyle beraber eski ilişkiler, konuşulmuş konular yada ilişkinizde var olan sıkıntı ve problemlerin su üstüne çıkmasıyla beraber karşı karşıya kalabilirsiniz. 5 Ekim’de Venüs sizin ikili ilişkiler ve ortaklaşa işler alanınızda gerileyecek ay sonuna kadar. Önemli bir ilişkiye başlamak, yeni bir proje içerİsinde bulunmak anlamında çok fazla desteklenmeyeceksiniz. Yarım kalmış ilişkilerin yeniden gündeme gelmesi, eski ilişkilerin karşınıza dikilmesi gibi konular ön planda olacak. 2010 yılının Ekim ve Kasım ayında yaşadığınız benzer deneyimleri bu alanda yaşayabilirsiniz. 9 Ekim’de oluşan Yeni Ay iş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda önemli konuları, başlangıçları karşınıza getirebilir. Daha önceden konuşulmuş, yapılmamış, tamamlanmamış kişilerle yapacağınız işler devrede olabilir. 10 Ekim’den sonra daha fazla iletişiminize ilişkilerinize kaydıracaksınız. Sıkıntı ve sorunlarınıza çözüm bulmak kolay olacak çünkü iletişim yönünüz ilişki alanına kayıyor. Sevdiğiniz insanla daha fazla iletişim içersine geçmek isteyebilirsiniz. 10 - 19 Ekim biraz dikkatli olmanız gereken tarihlerin başında geliyor. 24 Ekim’deki Dolunay, hayatınızla ilgili önemli kararları karşınıza getirecek. Bu Dolunay ile beraber hızlı beklenmedik duygusal tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Hayatınızı değiştirecek kararlar bu süreçte devrede olabilir. Ay sonunda desteklendiğiniz göreceksiniz sevgili Boğa’lar. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel olumlu sonuçlar karşınıza gelebilir. 31 Ekim’de Venüs iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine devam edecek. 31 Ekim ile 15 Kasım arasında iş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz.

14 4