2019 Merkür gerilemesi (retro) tarihleri ve burçlara etkileri...

2019 Merkür gerilemesi tarihleri belli oldu. Burçları 2019 yılında 3 merkür retrosu bekliyor. İşte gelecek yılın merkür retrosu tarihleri ve burçlara etkileri..

2019 Merkür gerilemesi diğer bir adıyla Merkür retrosu tarihleri belli oldu. Dünyaca ünlü astrolog Suzan Miller, 2019 yılında burçları bekleyen Merkür gerilemelerinin tarihlerini çıkardı. Merkür gerilemesi takvimiyle ilgili Miller, "Verimliliğinizi arttrmanıza ve en azından gelebilecek hayal kırıklığını önlemenize izin verebilir" yorumunda bulundu. 

9 1

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

9 2

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

9 3

Merkür retrosunun etkilerini öğrendik. Peki 2019 Merkür gerilemesi tarihleri hangileri? İşte 2019'da bizi bekleyen Merkür retrolarının tarihleri...

9 4